KOMMUNIKATIONSKOORDINATOR TILL SCHOOLSOFT

Lediga tjänster - kommunikationskoordinator till SchoolSoft

Kommunikationskoordinator till SchoolSoft

Vi söker dig som vill ha ett stimulerande, roligt och utvecklande jobb hos Sveriges ledande leverantörer av IT-lösningar för skola. Är du intresserad av en bred tjänst inom kommunikationsshantering är detta tjänsten för dig.

 

Om företaget

SchoolSoft är marknadsledande på webbaserade lösningar för lärare och skolledare. Det övergripande målet med produkten är att den ska vara intuitiv och lätt att använda för såväl skolpersonal som elever och föräldrar. Tillgänglighet och användarvänlighet ligger alltid i fokus.

Idag används SchoolSoft av cirka 1800 skolor med cirka 680 000 användare. Företaget sköter också drift och underhåll åt kunderna. SchoolSoft erbjuder en modern lösning för den digitala utvecklingen som sker i skolvärlden och som kan bemöta de utmaningar skolan står inför.

 

Arbetsuppgifter

Som kommunikationskoordinator hos SchoolSoft kommer du att arbeta brett med informationshantering inom bolaget. Du kommer bland annat att hantera dokumentation kring användarmanualer till kunderna, uppdatera hemsidan samt arbeta med instruktionsfilmer kring produkten. Informationen kommer främst att vända sig till befintliga kunder men även till potentiella kunder. Du ska även arbeta med att positionera bolaget i google och i sociala medier. Arbetet är självständigt. Du ingår i produktägargruppen men arbetar också tätt med support och VD i bolaget. För att trivas i tjänsten bör du ha god teknisk förståelse och intresse för skolan och dess utveckling. Givetvis är du en duktig kommunikatör och trivs med att uttrycka dig i skrift.

 

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

  • Utbildning inom information, kommunikation eller marknadsföring
  • Tidigare erfarenhet inom marknadsområdet ses som meriterande för tjänsten
  • Goda kunskaper i svenska

 

Personliga egenskaper

Till rollen som informationskoordinator söker vi dig med stort driv och initiativförmåga. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga och trivs i en roll där du har många kontaktytor. Vidare är du noggrann i ditt arbete och har god organisatorisk förmåga. Då bolaget är litet är det viktigt att du är prestigelös, flexibel och anpassningsbar.

 

Ansökan
Skicka din ansökan med meritförteckning och personligt brev till rekrytering@schoolsoft.se. Märk din ansökan "Ansökan Kommunikationskoordinator". Ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Helena Sandelin på rekrytering@schoolsoft.se alternativt via telefon 

08 674 63 45.