REFERENSER

Referenser

SchoolSoft används av både kommuner och små och stora friskolor. Idag används SchoolSoft på nästan 1300 skolor med totalt ca 500 000 användare. Under 2013 gjordes 33 miljoner inloggningar i systemet. Här är några av våra nöjda kunder:

Salems kommun använder SchoolSoft på förskolan, grundskolan och gymnasiet.

"Vi i Salems kommun är nu inne på andra året med lärplattformen SchoolSoft. Införandet gick smidigt och även tillhörande utbildning. De allra flesta användare har ganska snabbt tagit till sig systemet, som ett bra webbaserat verktyg för förskola, grundskola och gymnasium. Det är i stort sett alltid tillgängligt var man än befinner sig och har en upptid som är i det närmaste hundraprocentig. Det fungerar fint även i mobilen, vilket är ett plus framför allt för elever och vårdnadshavare. Behöver man hjälp i arbetet med systemet finns utmärkta manualer och en alltid närvarande support."

-Torbjörn Bergsdal, Kommunikatör och systemförvaltare på Barn- och utbildningsförvaltningen Salems kommun

 

Friskolekoncernen Fenestra använder SchoolSoft för både förskolan och grundskolan.

"Vi är ett företag som bedriver skolverksamhet och även förskoleverksamhet.
Det har varit viktigt för oss att ha ett fungerande administrativ system vad gäller elevrapportering, en effektiv fakturahantering, men även också ett system som kan hantera pedagogiska frågor som ex. våra IUP.er. Allt detta och mycket mera fungerar ytterst väl. Dessutom har SchoolSoft en dubbel kompetens genom att både ha en pedagogisk och en teknisk. Intresserade, engagerade medarbetare med det bästa för kunden är deras motto".

 
- Siw Wallin, VD Fenestra
 

 ”SchoolSoft är ett fantastiskt användarvänligt system där vi har i princip allt samlat på ett och samma ställe. Elever, föräldrar, personal och administratörer har inga problem med hantering av SchoolSoft.
 
Du väljer själv vilken nivå du lägger på alla de möjligheter som finns, anpassat för respektive användargrupp. Vi slipper drifta detta själva med uppdateringar och backuper vilket känns oerhört skönt. Stabilt, säkert och aldrig några inloggnings- eller funktionsproblem, bara man har en bra och stabil internetlina.
 
Dessutom utvecklar Schoolsoft möjligheterna efter användarnas önskemål vilket jag tror är unikt. Det märks att Schoolsoft är byggt för skolanvändare av människor som själva arbetat i skolverksamhet, inte bara en teknisk lösning utan anpassat för brukarna”
 
- Magnus Birgersson, rektor Skanskagymnasiet